Siirry sisältöön

Mekonomen-autohuolto

Autohuolto Kangasalan Lentolassa

Lentolan Mekonomen-autohuolto (Kangasalan Rengas-AT Oy) on paikallinen autohuoltoihin ja alustan- sekä jarrujen korjauksiin erikoistunut yritys. Palvelemme Lentolassa apteekin ja Prismakeskuksen läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Meille on helppo poiketa palveltavaksi myös ilman ajanvarausta.

Asiantuntevaa autonhuoltoa

Meillä saat aina asiantuntevaa palvelua ja mielenrauhaa autoiluusi. Autohuoltopalveluiden lisäksi tarjoamme RengasCenter-ketjun myötä myös kaikki autonrenkaisiin liittyvät palvelut.

Palvelut

Meiltä saat luotettavaa ja laadukasta kokonaispalvelua. Palveluihimme kuuluvat mm. autosi määräaikaishuolto (merkistä riippumatta), ilmastointilaitteiden huolto, öljyjen ja suodattimien vaihtotyöt vaihto sekä muut vastaavat autonhuoltoon liittyvät yleiset pikakorjaus- ja huoltotyöt. Isompiin korjaustöihin varaamme ajan yhteistyö korjaamoiltamme. Asiakaspalvelu ja yhteistyö näissäkin asioissa hoituu täysin meidän oman henkilökuntamme kanssa.

Lisäksi teemme myös auton renkaiden vaihtotyöt, tasapainotukset ja paikkaukset sekä ohjauskulmien säädöt.

Uutena palveluna myös automaattivaihteiston öljynvaihto 100%:sesti huutelumenetelmällä BG öljyin ja huoltokemikaalein.

Hinnasto

Toteutamme autonhuoltotyöt sopimuksen mukaisesti edullisen tarjouksen tai hinnastomme mukaan. Autonkorjaustöiden ja huoltojen normaali tuntiveloitushinta on 79 €/ h (sis. alv 24%).

Soita ja kysy lisää Puh. 010 5677 499 tai pyydä meiltä tarjous!